Bikepointer 2009 extra
Delen

Voor de knooppuntfietser is er sinds het voorjaar van 2008 een nieuw, leuk toestelletje op de markt dat het fietsen via de knooppunten nog makkelijker maakt: de Bikepointer. De Bikepointer was het vorig fietsseizoen een groot succes in België.

De Bikepointer is een handige houder die met een eenvoudige handeling op het stuur van de fiets kan bevestigd worden. In de houder zit een set kaartjes waarop de fietser de knooppuntnummers van de rit kan invullen of de knooppuntroute kan uitstippelen aan de hand van de knooppuntcalculator op de website www.bikepointer.be. Gedaan met onleesbare, natgeregende of weggewaaide papiertjes. Met een blik op de Bikepointer verlies je de route geen moment uit het oog. Eenvoudiger kan niet.

Bikepointer wil de start van het nieuwe fietsseizoen opnieuw met glorie inzetten. Daarom is de website www.bikepointer.be vernieuwd en uitgebreid met een forum voor de knooppuntfietsers, nieuwe themaroutes en grensoverschrijdende routes. Bovendien wordt de knooppuntcalculator voorzien van extra tools: zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om de achtergrond te wijzigen (amusant voor de kinderen), er komen meer tips voor tussenstops en er zullen acties op aangekondigd worden. Maandelijks wordt er een nieuwsbrief verstuurd met de laatste weetjes rond de knooppuntroutes.

Bovendien is de Bikepointer eind februari, met groot succes, gelanceerd door de ANWB in Nederland. Ook daar zijn de verwachtingen voor dit toestel hoog gespannen.

De Bikepointer kost 6 euro en is vanaf half maart verkrijgbaar bij Standaard Boekhandel en bij tal van toeristische diensten en fietswinkels. De routekaartjes zijn ook apart verkrijgbaar bij dezelfde adressen. Eén set bevat vijf routekaartjes en kost 2,95 euro.

Meer informatie: www.bikepointer.be | deborah@bipo.be – 0497-52 36 20

Tekst : André Maes
Beeld :

Commentaar

Schrijf een reactie

terug naar boven