Logiesgids Logeren bij Belgen 2010 is extra dik en volledig vernieuwd
Delen

De nieuwe Logeren bij Belgen in Frankrijk is uit. De editie 2010 van deze bestseller onder de logiesgidsen is een extra dikke uitgave in een nieuw kleedje geworden.

Het verhaal van de B&B uitbaters
Logeren bij Belgen in Frankrijk vertelt nog steeds de boeiende verhalen van Belgen die het roer omgooiden en in Frankrijk een nieuw leven begonnen als uitbaters van chambres d’hôtes of kleinschalige charmehotels. Maar de inhoud en de vormgeving van het boek zijn volledig vernieuwd. De gids is voor 2010 flink uitgebreid en bevat nu 210 unieke logeeradressen verspreid over heel Frankrijk, van aan de Belgisch-Franse grens  tot diep in de Pyreneeën.

Nieuwe en originele gastenverblijven
Meer dan 75 chambres d’hôtes en charmehotelletjes in deze editie zijn nieuw. Een oude dorpsschool in de Landes, een bastide op de weg naar de top van de Mont Ventoux, een strakke nieuwbouw vol design met zicht op de Middellandse Zee, een prachtig boerderijcomplex in vakwerk tussen de Normandische appelboomgaarden, een wijnbouwershuis in de Champagne en nog veel meer. Het aanbod is gevarieerder dan ooit.

Gebruiksvriendelijker
Bovendien is ook de vorm veranderd, met nog meer aandacht voor de gebruiksvriendelijkheid. Zo geven handige pictogrammen compact de praktische informatie van de logies weer. Talrijke foto’s bieden een goed beeld van de logies en de omgeving.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Logeren bij Belgen in Frankrijk is geschreven door Peter Jacobs en Erwin De Decker en uitgegeven bij Lannoo. Het boek telt 472 blz. en kost 24,95 euro. Logeren bij Belgen in Frankrijk is te koop in elke boekhandel.

Commentaar

6 reacties op “Logiesgids Logeren bij Belgen 2010 is extra dik en volledig vernieuwd”

 • hindryckx mia zegt:

  hallo
  ik vind jullie uitgave logeren bij belgen super heel gebruiks vriendelijk en handig toch denk ik dat ik nog een heel goed adres zelf per toeval had gevonden maar nu blijkt dat het adres in vorige versies wel in jullie boeken stond mijn man en ik vragen ons dan ook af waarom dat dit adres die wij puur toevallig vonden nu niet meer in jullie versie van 2010 staat het gaat om lamothe in Belves in de dordogne bij Ilse Van raemdonck we heeben daar 2 nachten verbleven en voor ons was het super misschien een aanrader voor jullie volgende versie
  mvg hindryckx mia
  van arteveldestraat 31
  8020 oostkamp

 • Bruno Loockx zegt:

  Dag Mia,

  Bedankt voor je opmerking.
  De logiesgids ‘Logeren bij Belgen’ is echter geen uitgave van ons maar van Erwin De Decker & Peter Jacobs. Je kan hen contacten via http://www.bestchambresdhotes.com/

  Met vriendelijke groeten,
  Bruno Loockx
  Hoofdredacteur
  http://www.reisreporter.be

 • Rooms Peter zegt:

  Staan er ook logeeradressen bij vlamingen/belgen in deze gids voor Corsica?

  Groeten,
  Peter

 • Bruno Loockx zegt:

  Beste Peter,
  Helaas zijn in de gids geen adressen opgenomen voor Corsica.
  Ik vond wel voor jou volgende B&B:
  http://www.maisonborghetti.com/index_nl.html
  Met vriendelijke groeten,
  Bruno Loockx
  Hoofdredacteur
  http://www.reisreporter.be

 • Wij hebben privé zelf twee eigen vakantiehuizen in Istrië, Kroatië die wij verhuren. Zelf verblijven wij in een ander eigen huis in de buurt, zodat we onze gasten de nodige persoonlijke aandacht kunnen geven. De huizen zijn op adembenemende plakken gelegen en zijn erg persoonlijk ingericht. De reactie van onze gasten is bijna altijd extatisch. Ik denk dat deze huizen zeker een plaats verdienen in jullie boekje. Hoe kunnen wij daaraan deelnemen?

 • De Roussillon in de Languedoc heeft een gelijkaardig klimaat als Corsica. Daarenboven is het landschap sterk gelijkend op het glooiende en bergachtige gebied op Corsica. Kijk maar eens op http://www.vakantietip.tk , daar vind je zo wat alle bezienswaardigheden van de Roussillon.
  Groetjes
  http://www.bijvlamingen.com

Schrijf een reactie

terug naar boven