Wandelen in het bosrijke Namen
Delen

De toeristische dienst van Gedinne, een bosrijke gemeente in het zuiden van de provincie Namen, heeft beroep gedaan op het Nationaal Geografisch Instituut (NGI) om de wandelroutes in het gebied in kaart te brengen. Deze succesvolle kaart is ondertussen al aan zijn vijfde uitgave toe.

Met mountainbikeroutes
Het resultaat is een toeristische wandelkaart op schaal 1:25.000 met 27 aangeduide wandelwegen, een GR-route en 4 mountainbikeroutes. De kaart is op beide zijden bedrukt met naast de ingetekende trajecten de lokalisatie van vakantiewoningen, campings en vakantieparken in Gedinne.

Toeristische informatie
Verder een beetje toeristische en praktische informatie met oa: de vertrekpunten, de referentienummers van de bezienswaardigheden, de kleurcode van de bewegwijzering en de afstanden.

PRAKTISCHE INFO
De prijs van de wandelkaart bedraagt € 7,50. Ze is te koop bij de toeristische dienst van Gedinne en bij het NGI.
Internet: www.gedinne.be | www.ngi.be

Tekst: © André Maes
Coverbeeld: © NGI

Commentaar

Schrijf een reactie

terug naar boven