Fiets mee de 9de groene gordel binnen Brussel
Delen

Aanstaande zondag 18 september is Brussel weer voor een dagje autovrij. Een  uitstekende gelegenheid om onze hoofdstad per fiets te verkennen. Fietsrecreatieclub West-Uit organiseert die dag een fietstocht langs en door het Brusselse groen.

Fietsen langs groene Brusselse parels
Deze fietstocht gidst je langs de mooiste groene plekjes van Brussel en laat je onderdoor het Atomium fietsen. Onderweg passeer je in Laken het koninklijk domein en stop je onderweg even bij de Onze-Lieve-Vrouw kerk van Laken met crypte. Het traject volgt ook langs het Malou- en Woluwepark, over de (groene) spoorwegbedding van de vroegere lijn Etterbeek-Tervuren, langs de rivier de Woluwe en het Ten Reukenpark. Het laatste gedeelte van de fietstocht brengt je naar het Bemtpark met zijn stoomtreintjes en het kanaal Brussel-Charleroi.

PRAKTISCHE INFO
Totaalafstand: ± 55 km.
Samenkomst: om 9:45u. ter hoogte van de Gossetlaan 11 in Groot-Bijgaarden
Vertrek: om 10.00u. stipt
Meer info: www.info-zomaar.be/sport.htm

Commentaar

Schrijf een reactie

terug naar boven